Selamat mencoblos

image
Ojok lali saiki, tgl 9 April 2014 dinone Rebo Pon jam 07.00-13.00 WIB wayahe NYOBLOS, sing durung tau nyoblos iki lho tak ke’i cara2ne cik gk kliru nyoblos :
1. sak durunge budal nang TPS adus sik,cik ketok mbois sarapan disik cik gk ndredek,ojo lali gaweo sandal/sptu,soale masio awakmu ngguanteng/uuwayu nek gk sandalan alias nyeker iso diguyu wong sk RW.
Continue reading “Selamat mencoblos”